Nemokamas siuntimas įsigyjant prekių už Є300 ir daugiau!

0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Nieko nėra geriau, kaip atsigulti į šiltą vonią po sunkios darbo dienos. Bet viską gali sugadinti netinkami rankšluosčiai, kurie yra nemalonūs liesti ir…nesugeria vandens… Sugadinta nuotaika, blogai nusausintas kūnas… Taigi, kokybiški, gerai drėgmę sugeriantys rankšluosčiai - itin svarbu.

Keli dalykai, kuriuos vertėtų žinoti, kaip gi išsirinkti rankšluostį iš viso asortimento.

 

KAIP IŠSIRINKTI VONIOS RANKŠLUOSTĮ #1: AUDINYS - BAMBUKAS AR MEDVILNĖ? O GAL ABU?


Labai svarbu, kad vonios rankšluosčiai būtų kokybiški. Vertėtų atkreipti dėmesį į audinio sudėtį. Kokybiškiausi rankšluosčiai nebūtinai bus stori ir užimantys daug vietos. Natūralaus bambuko pluošto rankšluosčiai yra žymiai plonesni ir užimantys mažiau vietos nei medvilniniai rankšluosčiai. Taipogi, bambukas labiau absorbuoja drėgmę nei medvilnė bei yra antibakterinis. Geriausias duetas - bambuko ir medvilnės. Tuomet išgaunamas idealus švelnumas ir sugeriamumas.  


KAIP IŠSIRINKTI VONIOS RANKŠLUOSTĮ #2: SU NĖRINIAIS, SIUVINĖJIMAIS AR BE?


Šiandien siūlome unikalaus dizaino rankšluosčius ir chalatus, su nėriniais, siuvinėjimais, prancūzišku gipiūru. Pasiilgusiems pasakos namuose, ją galima turėti ir vonios kambaryje!  

 

KAIP IŠSIRINKTI VONIOS RANKŠLUOSTĮ #3: RANKŠLUOSČIO DYDIS


Rankšluosčių būna įvairių išmatavimų, taigi labai lengva pasimesti. Dažniausiai sutinkami išmatavimai:

  • 30x30cm - Kvadratinis nedidelis rankšluostukas rankoms ar veidui.
  • 30x50cm - Rankšluostis rankoms ar veidui, kiek didesnis nei pirmasis;
  • 50x90cm (50x100cm) - Rankšluostis, dažniausiai skirtas plaukams įvynioti;
  • 90x150cm (100x150cm) - Rankšluostis kūnui.

 

Indecori siūlo jau paruoštus rankšluosčių komplektus su ar be chalato, kad Jūsų vonios kambaryje būtų ištaiginga visuma. Taip pat kai kurie rankšluosčių ir chalatų komplektai turi mielas šlepetes!
Ir kaip gi gera po karšto dušo priglusti prie švelnutėlaičių, nėrinukais padabintų rankšluosčių, leidžiančių pasijausti it prabangiausiame penkių žvaigždučių viešbutyje!  

 



Daugiau News

Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams
Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams

Pavasaris jau čia ir saulės spinduliukai bei skraidančios dulkės praneša apie tai, kad galbūt reikėtų pasidaryti pavasarinę talką ;)  Po truputį apkeičiame vietomis rūbus - žieminius slepiame, o pavasarinius - dedame ir kabiname į spintą. Bet prieš tai visuomet neblogas variantas yra atgaivinti ir viską išsiskalbti nuo dulkių ir "užsistovėjusio" kvapo.  Indecori komanda bei draugų šeimos jau prisijaukino švelniausius odai bei aplinkai ekologiškus skalbiklius, po kurių nereikia minkštiklio! Galima rinktis iš trijų kvapų, kurių kiekvienas yra tiesiog waaaaaau! Namuose jau nebeturim šimto kūnui visiškai nedraugiškų skalbimo priemonių, apsiribojame tik keliais produktais!
Skaityti daugiau
Kas yra veganiškas šilkas bei kuo ypatingi Tencelio patalynės komplektai?
Kas yra veganiškas šilkas bei kuo ypatingi Tencelio patalynės komplektai?

Skaityti daugiau
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame

Miegamajame praleidžiame net trečdalį gyvenimo, nes miegas yra itin svarbus kokybiškam gyvenimui bei darbui. Miegamasis turėtų būti vieta, kur po sunkio darbo dienos galima atsipalaiduoti, nusiimti kaukes ir kristi į jaukius patalus, pamiršus apie visos dienos rūpesčius. Šiame straipsnyje pasidalinsime kaip patiems susikurti prabangos užuovėją miegamajame.

 

Skaityti daugiau